Gave fra Andelskassen

Vammen: I 2014 kan Vammen Kultur- og Forsamlingshus fejre sin 100 års fødselsdag. 

I den anledning lagde filialdirektør Tage Malling fra Andelskassen i Viborg vejen forbi Vammen torsdag den 23. Oktober. Tage Malling kunne på vegne at Andelskassen overbringe en flot fødselsdagsgave i form af en check på 10.000 kr. til bestyrelsen for Vammen Kultur- og Forsamlingshus.
Bestyrelsen har mange ting og forbedringer på deres ønskeseddel for den gamle fødselar. Bla. nye og lettere borde til salen samt en ny opvaskemaskine står højt på ønskesedlen, og de 10.000 kr. skal bruges til at komme tættere på at få disse ønsker realiseret.
Fødselsdagen fejres ved en stor fest i Forsamlingshuset  lørdag den 8. november og man kan stadig nå at tilmelde sig festen helt frem til den 3. november.
Festen starter kl 18 med lækker festmiddag og efterfølgende dans og musik med Ryan Larsen inden festen sluttes med servering af natmad. Bestyrelsen håber at rigtigt mange har lyst at møde op og støtte op om forsamlingshuset og være med til at fejre den store dag.
Tilmelding kan ske til Knud og Rie Kristensen på: rk.vammen@mail.tele.dk / 86690086 eller til Maja og Poul Erik Berg på md_berg@hotmail.com / 86690237. Pris for at deltage i festlighederne er 225 kr.
Venlig hilsen Lone
IMG_5962-1-gave